Pečená karotka s kozím sýrem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Karotku nejprve vaříme asi 5min v páře.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 3
    Karotku promícháme v zapékací míse s olejem, krátce opraženým římským kmínem, hořčičným semenem, drcenou chilli papričkou a plátky česneku. Přilijeme polovinu pomerančové šťávy.
  • 4
    Vložíme do trouby a pečeme 20minut.
  • 5
    Poté posypeme rozdrobeným sýrem, pokapeme zbytkem pomerančové šťávy, posypeme koriandrem.
  • 6
    Podáváme jako hlavní jídlo nebo přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.