Pečená kukuřičná kaše s brynzou

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
46 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kukuřičné mouky a vody uvaříme řidší kaši a osolíme ji.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme lžící másla, na dno dáme tenkou vrstvu kaše a rozetřeme ji lžící namočenou v rozpuštěném másle. Na kaši položíme vrstvu brynzy, pokropíme máslem, dáme vrstvu kaše a opakujeme postup. Vrchní vrstvu tvoří kaše.
  • 3
    Vejce rozkvedláme s trochou mléka, osolíme, nalijeme na kaši a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm pečeme v troubě dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.