Pečená makrela marinovaná
25 min.
Ingredience
- 800gramůMakrela - filety
- 20gramůZázvor celý
- 50mililitrůOmáčka sójová
- 15mililitrůOcet rýžový
- 15mililitrůOmáčka rybí
- 30gramůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
100 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky nalijeme sójovou omáčku, rybí omáčku, rýžový ocet, přidáme nastrouhaný zázvor, promícháme a v této marinádě obalíme filety z makrely. Vložíme do lednice a necháme půl hodiny uležet.
- 2Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme marinované filety, pokapeme olejem, vložíme do vyhřáté trouby a pečem asi čtvrt hodiny. Podle potřeby potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.