Pečená makrela marinovaná

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
100 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme sójovou omáčku, rybí omáčku, rýžový ocet, přidáme nastrouhaný zázvor, promícháme a v této marinádě obalíme filety z makrely. Vložíme do lednice a necháme půl hodiny uležet.
  • 2
    Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme marinované filety, pokapeme olejem, vložíme do vyhřáté trouby a pečem asi čtvrt hodiny. Podle potřeby potíráme marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.