Pečená mořská štika s pomeranči
28 min.
Ingredience
- 3lžičkyCitronová šťáva
- 2lžíceOlej olivový
- 4plátkyPomeranče
- 4plátkySýr Ementál (Primátor)
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 600gramůMořská štika - filety
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
33 mg
Cukr
148 mg
Postup přípravy
- 1Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dáme péct v ohnivzdorné míse vymazané olejem. Trouby předehřejeme na 240 °C a pečeme zhruba čtvrt hodiny.
- 2Poté mísu z trouby vyndáme, na každou porci ryby položíme plátek oloupaného pomeranče bez jader, lžíci rozmrazených krevet, přikryjeme plátkem sýra. Filety vrátíme do trouby a zapékáme, až sýr zezlátne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.