Pečená mořská štika s pomeranči

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
33 mg
Cukr
148 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dáme péct v ohnivzdorné míse vymazané olejem. Trouby předehřejeme na 240 °C a pečeme zhruba čtvrt hodiny.
  • 2
    Poté mísu z trouby vyndáme, na každou porci ryby položíme plátek oloupaného pomeranče bez jader, lžíci rozmrazených krevet, přikryjeme plátkem sýra. Filety vrátíme do trouby a zapékáme, až sýr zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.