Pečená rajčata s jehněčími kotletami

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
53 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a nařízneme do křížku. Urovnáme je na plech, posypeme solí a pepřem a pokapeme 4 lžícemi oleje. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 2
    Bazalku omyjeme a malou část necháme stranou. Ze zbylé bazalky otrháme lístky a 5 minut před koncem pečení je nasypeme na rajčata.
  • 3
    Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opékáme je po každé straně asi 3 minuty na lžíci oleje.
  • 4
    Kotlety s rajčaty upravíme na talíře a na kotlety poklademe bylinkové máslo a bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.