Pečená sluka se smetanou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vápník
2 g
Železo
49 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné sluky stáhneme z kůže, vykucháme a omyjeme. Maso osolíme a poklademe slaninou nakrájenou na plátky. Slaninu upevníme nití.
  • 2
    Sluky pečeme v pekáči na másle a během pečení je přeléváme vlastní šťávou a podléváme vývarem.
  • 3
    Krátce před dopečením přilijeme do šťávy smetanu a nakonec pokrm podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.