Pečená treska s hořčicí

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné filety z tresky osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Na pánvi na rozehřátém másle krátce osmahneme na plátky nakrájenou čekanku a na kolečka nakrájený pórek. Polovinu zeleniny potom vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Na zeleninu položíme filety a každý poklademe zbylou čekankou s pórkem. Vše po lžících přelijeme vínem. Pokrm zapékáme pod pokličkou v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 20-30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.