Pečená treska s hořčicí
50 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 350gramůPórek
- 2kusyČekanka
- 40mililitrůVíno bílé
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné filety z tresky osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Na pánvi na rozehřátém másle krátce osmahneme na plátky nakrájenou čekanku a na kolečka nakrájený pórek. Polovinu zeleniny potom vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Na zeleninu položíme filety a každý poklademe zbylou čekankou s pórkem. Vše po lžících přelijeme vínem. Pokrm zapékáme pod pokličkou v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 20-30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.