Pečená vepřová žebírka s medovou omáčkou

98 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1143 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
88 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
149 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená žebírka rozsekáme na 4 porce, osolíme a poprášíme zázvorem. V misce promícháme med se sójovou omáčkou a sušeným česnekem.
  • 2
    Omáčkou z obou stranou potřeme žebírka, vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme zhruba 1 a 1/2 hodiny. Během pečení žebírka obracíme a potíráme omáčkou.
  • 3
    Pečená žebírka ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.