Pečená žebra na soli

65 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kilogramVepřová žebra
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 10mililitrůOlej rostlinný
    • 1lžíceSůl
    • 1lžíceGrilovací koření
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
61 g
Vápník
84 mg
Železo
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebra omyjeme pod tekoucí vodou a z obou stran nasolíme a okořeníme. Po té je dáme na plech, polijeme je z vrchu olejem a podlijeme je vodou.
  • 2
    Při pečení žebra otáčíme a podléváme výpekem, aby se nepřipekla. Žebra pečeme do měkka a do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.