Pečené batáty s javorovým sirupem

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 190 °C.
  • 2
    Batáty oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Naskládáme je do pekáče a zalijeme směsí z javorového sirupu, oleje, skořice a hřebíčku.
  • 3
    Přidáme kůru z pomeranče, kterou jsme naškrábali pomocí škrabky na proužky. Spolu se šťávou z pomeranče je přidáme do pekáče.
  • 4
    Nakonec přidáme i anýz a pečeme 45 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.