Pečené broskve s lesními plody

13 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C, pokud máte plynovou, tak na stupeň č. 4.
  • 2
    Broskve rozkrojené na poloviny zbavíme pecek a očistíme. Skládáme do zapékací misky řezem vzhůru, naplňte broskve lesními plody a zakápněte pomerančovou šťávou.
  • 3
    Uprostřed trouby pečte 8 minut.
  • 4
    Jogurt smícháme s nastrouhanou pomerančovou kůrou.
  • 5
    Na talíř servírujeme 2 půlky broskví ozdobené ochuceným jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.