Pečené broskve s lesními plody
13 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 120gramůMaliny
- 130mililitrůDžus pomerančový
- 2lžíceMed včelí
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1lžícePomerančová kůra
- 150gramůBorůvky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C, pokud máte plynovou, tak na stupeň č. 4.
- 2Broskve rozkrojené na poloviny zbavíme pecek a očistíme. Skládáme do zapékací misky řezem vzhůru, naplňte broskve lesními plody a zakápněte pomerančovou šťávou.
- 3Uprostřed trouby pečte 8 minut.
- 4Jogurt smícháme s nastrouhanou pomerančovou kůrou.
- 5Na talíř servírujeme 2 půlky broskví ozdobené ochuceným jogurtem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.