Pečené broskve s medem
35 min.
Ingredience
- 500gramůBroskve
- 40gramůCukr třtinový
- 20gramůCukr skořicový
- 300gramůMascarpone
- 1decilitrMed včelí
- 100gramůArašídy loupané pražené solené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
45 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Broskve umyjeme, oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky, poskládáme je na plech a posypeme skořicovým cukrem. Plech vložíme do horké trouby na 15 minut zapéct.
- 2Upečené broskve naaranžujeme na dezertní talíře, přidáme sýr smíchaný s cukrem, polijeme medem, posypeme solenými arašídy a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.