Pečené čerstvé ovoce s likérem Grand marnier
30 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 4kusyFíky čerstvé
- 2kusyBroskve
- 5lžicPomerančová šťáva
- 3lžíceLikér Grand Marnier
- 2kusyŠvestky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Omyté ovoce nakrájíme na kousky. Fíky napůl, broskve na čtvrtiny, hrušky podélně na čtvrtky a švestky napůl.
- 2Naskládáme do zapékací misky, pokapeme pomerančovou šťávou a necháme péct v troubě vyhřáté na 200°C 18 minut. Poté přilijeme likér a necháme péct dalších 6 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.