Pečené filé
30 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaNové koření mleté
- 0,5kilogramFilé z aljašské tresky
- 0,5kusZázvor celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
32 mg
Postup přípravy
- 1Necháme rozmrazit filé, poté je omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Nastrouháme zázvor a rozetřeme na filé, které posypeme mletým novým kořením.
- 3Filé osmahneme na rozpáleném oleji.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.