Pečené filé se sterilovanými žampiony
25 min.
Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 20gramůOlej rostlinný
- 100gramůŽampiony - sterilované
- 1špetkaKmín drcený
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
9 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce filé zaprášíme paprikou, osolíme, přidáme kmín a zprudka restujeme na rozpáleném oleji. Když je filé téměř měkké, vsypeme pokrájené žampiony a smažíme, až je ryba měkká.
- 2Jako přílohu volíme pečené bramborové hranolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.