Pečené hovězí maso sterilované
130 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí maso zadní
- 2lžičkySůl
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Maso vcelku očistíme, důkladně omyjeme, osolíme a vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Podlijeme vodou a podusíme na sporáku. Poté napolo upečeme v rozehřáté troubě.
- 2Horké maso pokrájíme na kousky, rozdělíme do čistých sklenic a zalijeme šťávou z pečení.
- 3Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
- 4Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.