Pečené hovězí maso sterilované

130 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kilogramHovězí maso zadní
    • 2lžičkySůl
    • 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Vápník
7 mg
Železo
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku očistíme, důkladně omyjeme, osolíme a vložíme do pekáče vymazaného sádlem. Podlijeme vodou a podusíme na sporáku. Poté napolo upečeme v rozehřáté troubě.
  • 2
    Horké maso pokrájíme na kousky, rozdělíme do čistých sklenic a zalijeme šťávou z pečení.
  • 3
    Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
  • 4
    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.