Pečené jehněčí maso s vejci

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
936 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vykostíme, nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a opečeme v pánvi na oleji.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, pórek i s natí na 3cm dlouhé kousky. Vše podusíme na části oleje asi 5 minut, přidáme maso a dusíme doměkka. Podléváme vývarem.
  • 3
    Měkké maso v kastrole dáme do trouby. Rozšleháme vejce s kyselým mlékem, osolíme je a vlijeme na maso. Necháme zapéci a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.