Pečené koroptve na slanině

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vápník
3 g
Železo
14 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oškubané a vykuchané koroptve očistíme, důkladně nasolíme a potřeme roztlučeným jalovcem. Obalíme plátky slaniny a ovážeme provázkem. Na pekáč vlijeme rozpuštěné máslo, koroptve do něj vložíme a dáme do mírně vyhřáté trouby péct asi na 3/4 hodiny. Během pečení vydatně podléváme výpekem. Hotové koroptve zbavíme provázku, rozpůlíme a zalijeme vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.