Pečené kuře v kořeněné marinádě
65 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 1lžíceHořčice kremžská
- 1lžíceKečup ostrý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 700mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vápník
1 g
Železo
9 mg
Postup přípravy
- 1Marinádu připravíme smícháním kečupu, hořčice, oleje, soli a papriky. Kuře naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
- 2Marinované kuře vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Když je maso poloměkké, poklici odložíme a kuře dopečeme. Během pečení přeléváme výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.