Pečené kuře v kořeněné marinádě

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vápník
1 g
Železo
9 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marinádu připravíme smícháním kečupu, hořčice, oleje, soli a papriky. Kuře naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
  • 2
    Marinované kuře vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Když je maso poloměkké, poklici odložíme a kuře dopečeme. Během pečení přeléváme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.