Pečeně na majoránce
55 min.
Ingredience
- 1200gramůVepřová pečeně
- 8gramůKmín drcený
- 10gramůSůl
- 3decilitryVoda pitná
- 10gramůMajoránka
- 200gramůCibule
- 120gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
82 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a vložíme do sádlem vymazaného pekáče. Posypeme kmínem, osolíme, polijeme rozpuštěným sádlem. Pečeme pozvolna v troubě na mírno, podléváme výpekem, podle potřeby vodou. Postupně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a čerstvou majoránku, dopečeme doměkka. Maso nakrájíme na plátky a rozložíme na mísu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.