Pečené ovoce s medovou omáčkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
6 g
Cukr
75 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, jablečnou šťávu, žloutky a špetku soli rozkvedláme a přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Ananas necháme okapat, oloupané banány nakrájíme podélně na kousky a oloupané jablko zbavené jádřince nakrájíme na silnější plátky.
  • 3
    Ovoce namáčíme v připraveném těstíčku a každý kousek zvlášť usmažíme v rozpáleném oleji. Vyjmeme a necháme chvíli na papírové utěrce.
  • 4
    Na pánvi nasucho opečeme mandlové lupínky. Přidáme med a necháme jej rozpustit.
  • 5
    Usmažené ovoce pokapeme medovou omáčkou s mandlovými lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.