Pečené papriky s ančovičkovým krémem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou i žlutou papriku vložíme vcelku do vyhřáté trouby a necháme 10 minut péct. Poté je vyjmeme, na 2 minuty vložíme do mikroténového sáčku, aby se trochu zapařily, budou se potom lépe loupat. Papriky rozčtvrtíme, oloupeme, odkrojíme jádřince a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    V malé pánvičce rozehřejeme olej, z ančovičkových filetů odstraníme páteř, maso vložíme do pánvičky, opepříme a velmi zvolna restujeme, až se filety úplně v oleji rozpustí.
  • 3
    Žluté a červené kousky paprik střídavě upravíme na talířky a pokapeme ančovičkovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.