Pečené papriky s ančovičkovým krémem
35 min.
Ingredience
- 200gramůPaprika červená
- 200gramůPaprika žlutá
- 80gramůAnčovička - filety
- 1gramPepř černý mletý
- 60mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Červenou i žlutou papriku vložíme vcelku do vyhřáté trouby a necháme 10 minut péct. Poté je vyjmeme, na 2 minuty vložíme do mikroténového sáčku, aby se trochu zapařily, budou se potom lépe loupat. Papriky rozčtvrtíme, oloupeme, odkrojíme jádřince a dáme do lednice vychladit.
- 2V malé pánvičce rozehřejeme olej, z ančovičkových filetů odstraníme páteř, maso vložíme do pánvičky, opepříme a velmi zvolna restujeme, až se filety úplně v oleji rozpustí.
- 3Žluté a červené kousky paprik střídavě upravíme na talířky a pokapeme ančovičkovým krémem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.