Pečené porce kapra ve slanině

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1336 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
116 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
5 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme a posypeme kmínem. Každou porci překryjeme 2 plátky slaniny, kterou upevníme párátky.
  • 2
    Porce kapra vložíme do pekáče vymazaného máslem a olejem. Poté vložíme do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme. Když se tuk vypeče, podlijeme kapra vodou. Jakmile je slanina vypečená, je kapr upečený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.