Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem

42 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
174 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 190°C. Zapékací misku vytřeme olejem. Mražené rybí filé z tresky rozkrájíme na obdélníky, omyjeme je, osušíme, ochutíme solí, pepřem, kmínem a naskládáme je misky.
  • 2
    V míse rozmícháme bílý jogurt s nastrouhaným sýrem a drobně pokrájeným mladým koprem. Jogurtovou zálivkou přelejeme rybí filé a vložíme do středu předehřáté trouby. Pečeme přibližně 30 minut dozlatova.
  • 3
    Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.