Pečené rybí filé s jogurtem a sýrem
42 min.
Ingredience
- 250gramůAljašská Treska filé LIDL
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3špetkyKmín celý
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1lžíceKopr čerstvý
- 100gramůJogurt nízkotučný
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
174 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Troubu si předehřejeme na 190°C. Zapékací misku vytřeme olejem. Mražené rybí filé z tresky rozkrájíme na obdélníky, omyjeme je, osušíme, ochutíme solí, pepřem, kmínem a naskládáme je misky.
- 2V míse rozmícháme bílý jogurt s nastrouhaným sýrem a drobně pokrájeným mladým koprem. Jogurtovou zálivkou přelejeme rybí filé a vložíme do středu předehřáté trouby. Pečeme přibližně 30 minut dozlatova.
- 3Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme. Dobrou chuť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.