Pečené uzené s lepenicí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
52 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do pekáče se sádlem a nakrájenou cibulí, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct.
  • 2
    Zelí podlijeme vodou a uvaříme.
  • 3
    Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě.
  • 4
    Z uvařeného zelí a brambor slijeme vodu, trochu vody dáme stranou.
  • 5
    Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme je se zelím a promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, kterou jsme dali stranou.
  • 6
    Směs by měla být hustá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.