Pečené uzené s lepenicí
80 min.
Ingredience
- 500gramůUzená vepřová krkovička
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůBrambory
- 300gramůZelí kysané
- 1kusCibule
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
52 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do pekáče se sádlem a nakrájenou cibulí, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct.
- 2Zelí podlijeme vodou a uvaříme.
- 3Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě.
- 4Z uvařeného zelí a brambor slijeme vodu, trochu vody dáme stranou.
- 5Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme je se zelím a promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, kterou jsme dali stranou.
- 6Směs by měla být hustá.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.