Pečené vepřové koleno s křenem
100 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 1kusKřen
- 1000gramůVepřové koleno
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
65 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka.
- 2Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.
- 3Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.