Pečené zelí
60 min.
Ingredience
- 21gramůDroždí
- 500gramůMouka pšeničná hrubá
- 2kusyVejce slepičí
- 500mililitrůMléko polotučné
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 500gramůZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Hladké těsto zaděláme z mouky, droždí, mléka, soli, oleje a vajec.
- 2Necháme půl hodiny vykynout v teple.
- 3Na nudličky nakrájíme opláchnuté zelí.
- 4Vymažeme plech sádlem, smícháme těsto se zelím, rozetřeme na plech a necháme 10 minut kynout.
- 5Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.