Pečený bůček plněný uzeným masem

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
91 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
263 mg
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vařeného uzeného masa vytvarujeme váleček. Vepřový bok zbavíme kůže i kostí a paličkou jej silně naklepeme, abychom získali tenký plát ve tvaru obdélníku. Ten osolíme, posypeme kmínem a do jeho středu položíme uzené maso. Bůček s uzeným masem svineme, převážeme režnou nití, osolíme, okmínujeme, potřeme sádlem a v zakryté předehřáté troubě bez podlévání vodou upečeme. Maso vyjmeme, zbavíme niti, nakrájíme na plátky a upravíme na talíře.
  • 2
    Šťávu v pekáči zahustíme Solamylem, rozmíchaným ve vodě, krátce povaříme a omáčkou přelijeme porce masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.