Pečený kapr na leču
45 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2kusyCibule
- 1lžičkaKoření na ryby
- 1600gramůKapr obecný
- 400gramůLečo sterilované
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme, osušíme a na podkovy naporcujeme kapra.
- 2Osolíme, posypeme rybím kořením a dáme do pekáče.
- 3Zalijeme zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet.
- 4Nakrájíme cibuli na kolečka a položíme na podkovy.
- 5Dáme kousek másla a pečeme půl hodiny ve vyhřáté troubě.
- 6Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.