Pečený kapr na leču

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, osušíme a na podkovy naporcujeme kapra.
  • 2
    Osolíme, posypeme rybím kořením a dáme do pekáče.
  • 3
    Zalijeme zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet.
  • 4
    Nakrájíme cibuli na kolečka a položíme na podkovy.
  • 5
    Dáme kousek másla a pečeme půl hodiny ve vyhřáté troubě.
  • 6
    Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.