Pečený kapr s ementálem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
51 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
394 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce kapra vykostíme, kůži stáhneme a maso omyjeme, osušíme a osolíme.
  • 2
    Vždy mezi dva kousky ryby vložíme plátek ementálu. Každou porci zabalíme do plátku anglické slaniny a sepneme párátkem. Obalíme v hladké mouce, namočíme v rozkvedlaném vejci a zvolna pečeme v rozpáleném oleji po obou stranách asi 10 minut.
  • 3
    Podáváme s plátkem citronu a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.