Pečený kapr s kmínem a salátem

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
33 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme a osušíme. Půlku omytého citronu nakrájíme na plátky, kůži kapra nařízneme a do řezů vkládáme připravené plátky. Rybu osolíme a posypeme kmínem.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vložíme kapra a nakrájené máslo. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 30 minut. Během pečení kapra přeléváme výpekem nebo vodou.
  • 3
    Na talíře upravíme omyté listy salátu a přidáme kolečka citronu. Na listy položíme porce kapra a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.