Pečený pudink z odtučněného mléka
60 min.
Ingredience
- 5kusůVejce slepičí
- 375mililitrůMléko odtučněné
- 1kusVanilkový lusk
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
16 mg
Cukr
580 mg
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme celá vejce.
- 2V kastrůlku ohřejeme odtučněné mléko s vanilkovým luskem - nevaříme. Ohřáté horké mléko zvolna nalijeme na ušlehaná vejce (lusk vyjmeme.) Nakonec přidáme špetku nastrouhaného muškátového oříšku.
- 3Směs rozdělíme do zapékacích formiček a pudink za častého kontrolování pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.