Pečený pudink z odtučněného mléka

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
16 mg
Cukr
580 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme celá vejce.
  • 2
    V kastrůlku ohřejeme odtučněné mléko s vanilkovým luskem - nevaříme. Ohřáté horké mléko zvolna nalijeme na ušlehaná vejce (lusk vyjmeme.) Nakonec přidáme špetku nastrouhaného muškátového oříšku.
  • 3
    Směs rozdělíme do zapékacích formiček a pudink za častého kontrolování pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.