Pekelná kuřecí prsa

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
530 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svaříme 2 dl suchého bílého vína na 1/5 objemu, nadrobno nakrájíme oloupanou cibuli a feferonky.
  • 2
    Dvoje kuřecí prsa bez kosti rozdělíme na půlky, naklepeme, osolíme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm plátky z obou stran dozlatova opečeme. Přemístíme je do jiné nádoby a udržujeme v teple.
  • 3
    V pánvi pak zpěníme cibuli, přidáme kečup, feferonky a svařené víno, vše povaříme a podle chuti přisolíme.
  • 4
    Porce masa na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.