Pekelná kuřecí prsa
40 min.
Ingredience
- 200mililitrůVíno bílé
- 2kusyKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 2kusyFeferony
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 5lžicKečup
- 120gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
530 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Svaříme 2 dl suchého bílého vína na 1/5 objemu, nadrobno nakrájíme oloupanou cibuli a feferonky.
- 2Dvoje kuřecí prsa bez kosti rozdělíme na půlky, naklepeme, osolíme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm plátky z obou stran dozlatova opečeme. Přemístíme je do jiné nádoby a udržujeme v teple.
- 3V pánvi pak zpěníme cibuli, přidáme kečup, feferonky a svařené víno, vše povaříme a podle chuti přisolíme.
- 4Porce masa na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.