Pěna z broskví
20 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 3lžíceCukr krupice
- 100gramůTřešně
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 0,13litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Broskve omyjeme, oloupeme, vypeckujeme a rozmixujeme.
- 2Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něho polovinu cukru. Zbylý cukr přimícháme do broskvové kaše spolu se sněhem a ušlehanou smetanou. Mícháme zlehka, aby pěna zůstala mramorovaná.
- 3Nakonec pěnu rozdělíme do pohárů a ozdobíme čerstvými třešněni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.