Pěna z broskví

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve omyjeme, oloupeme, vypeckujeme a rozmixujeme.
  • 2
    Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něho polovinu cukru. Zbylý cukr přimícháme do broskvové kaše spolu se sněhem a ušlehanou smetanou. Mícháme zlehka, aby pěna zůstala mramorovaná.
  • 3
    Nakonec pěnu rozdělíme do pohárů a ozdobíme čerstvými třešněni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.