Penne s tuňákem a ementálem

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
44 g
Sacharidy
64 g
Vápník
8 g
Železo
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu Penne, poté scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Ementál nastrouháme. Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, vidličkou rozmačkáme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a necháme ho lehce zhnědnout.
  • 4
    Ve velké míse smícháme Penne s tuňákem (včetně oleje z tuňáka), přelijeme hnědým máslem a servírujeme na připravené talíře. Nakonec posypeme nastrouhaným Ementálem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.