Pepřová omáčka
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaPepř bílý
- 2lžíceUzené maso vařené
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 350mililitrůvývar z vepřového masa
- 60gramůMáslo čerstvé
- Na jíšku
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
522 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, rozředíme ji vývarem a provaříme.
- 2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přimícháme mleté uzené maso, pepř a ocet. Směs vmícháme do zředěné jíšky a alespoň 15 minut povaříme. Poté omáčku přecedíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.