Perkelt s rajčaty
90 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 50gramůSlanina vepřová
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 500gramůVepřové koleno
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
38 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a zlehka na ní osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
- 2Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, očištěné, na proužky nakrájené papriky a omytá, na dílky nakrájená rajčata. Osolíme, okořeníme mletou paprikou a zvolna dusíme doměkka. Během dušení občas zamícháme a podlijeme vodou. Omáčku nezahušťujeme.
- 3Podáváme s vařenými bramborami, dušenou rýží nebo těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.