Perník s banány

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
16 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
7 g
Cukr
69 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve troubu předehřejeme na 170 °C, poté vymažeme tukem hlubší plech na pečení.
  • 2
    V míse smícháme mouku, jedlou sodu, zázvor, vločky, rozpuštěné máslo, cukr, sirup, vejce a rozmačkané banány. Hotovou směs vlijeme na připravený plech. Pečeme 55 minut.
  • 3
    Vychladlý perník nakrájíme a ozdobíme směsí moučkového cukru a vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.