Perníkové řezy

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s ostatními sypkými přísadami, rozpuštěný med, tuk a vejce vyšleháme, spojíme s moukou na těsto tuhé asi jako na lívance.
  • 2
    Na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech nalijeme těsto a pečeme zpočátku v mírné a později v prudší troubě.
  • 3
    Vychladlý perník potřeme vrstvou pikantní zavařeniny a polijeme čokoládovou polevou.
  • 4
    Můžeme sypat kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.