Pestrý kompot

86 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky a jablka oloupeme, pokrájíme na čtvrtky a vyjmeme jádřince.
  • 2
    Meruňky omyjeme a vypeckujeme. Jahody omyjeme a zbavíme stopek.
  • 3
    Hrozinky necháme 6 minut máčet v rumu smíchaném s vodou.
  • 4
    Připravené ovoce smícháme dohromady, přisypeme hrozinky, cukr a rozpůlený vanilkový lusk. Vše necháme 60 minut povařit.
  • 5
    Vyjmeme vanilkový lusk a ovoce rozmixujeme na hladkou kaši.
  • 6
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.