Pestrý salát s rukolou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z melounové dužiny vykrájíme malé kuličky. Omytá rajčátka rozpůlíme, očištěné papriky nakrájíme na kolečka. Omytou okurku podélně rozkrájíme na plátky. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu pokrájíme na kousky. Ocet smícháme s citronovou šťávou, solí, pepřem, cukrem a olejem. Rukolu opláchneme.
  • 2
    Kuličky melounu, rajčátka, papriku, okurku a avokádo přelijeme zálivkou. Mísu vyložíme rukolou, rozložíme na ni zeleninu a posypeme zeleným pepřem.
  • 3
    Salát podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.