Piccata al limone

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
194 mg
Cukr
408 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme a lehce zaprášíme moukou. Osmažíme na rozehřátém oleji s máslem a dáme stranou.
  • 2
    Do výpeku od smaženého masa přilijeme víno a necháme vyvařit do hustší šťávy. Poté přilijeme vývar a opět vaříme do vyvaření a zhoustnutí omáčky.
  • 3
    Do omáčky přidáme citronovou šťávu a kapary, dosolíme, opepříme a vložíme nazpět maso, které necháme chvíli prohřát.
  • 4
    Podáváme posypané sekanou petrželí a kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.