Pikantní čočka s klobásou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
31 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
27 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebranou a opláchnutou čočku namočíme přes noc do vody. Druhý den vodu podle potřeby dolijeme, k čočce přidáme očištěnou mrkev a celer, rozdrcenou kostku masoxu a uvaříme doměkka.
  • 2
    Slaninu drobně nakrájíme, rozehřejeme a zpěníme na ni jemně nakrájenou cibuli a oloupané, na kolečka nakrájené klobásy. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kostky nakrájený celer, zasypeme paprikou, osolíme a osmahneme.
  • 3
    Čočku rozdělíme na talíře a doplníme připravenou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.