Pikantní fritovaná oliheň

18 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžícePaprika mletá sladká
    • 1lžičkaSůl
    • 455gramůOlihně
    • 2hrnkyOlej rostlinný
    • 6lžicMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1886 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
202 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
374 mg
Cukr
103 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v míse mouku, sůl, papriku a kroužky olihně v ní obalíme.
  • 2
    Rozpálíme ve velkém hrnci 5 cm vysokou vrstvu oleje. Do opravdu horkého ohně začneme vkládat kroužky a smažíme dozlatova. Poté necháme okapat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.