Pikantní křepelčí prsíčka
50 min.
Ingredience
- 300gramůKřepelka
- 1lžíceOmáčka rybí
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1lžícePasta Sambal Oelek
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme křepelčí maso, které opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Maso budeme marinovat v rybí omáčce nejméně 15 minut. Tento čas využijeme na přípravu česneku, který oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Bílé zelí rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na nudličky, košťál nepoužijeme.
- 2Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme marinované křepelčí maso. Opečené maso vyjmeme z pánve.
- 3Jako další v oleji osmažíme česnek s pastou sambal.
- 4Po krátkém osmažení do česneku přidáme pokrájené zelí a obojí dále smažíme. Když zelí změkne, přidáme zpět do woku osmažené maso a promícháme. Ještě vše krátce prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.