Pikantní makrelová pomazánka s křenem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z uzené makrely obereme maso, dáme pozor, aby v mase nezůstaly žádné kosti. Oloupaný a omytý křen a 1/2 oloupaného jablka nastrouháme do mísy.
  • 2
    Do mísy dáme maso z makrely, přidáme Lučinu, bílý pepř, lžičku majonézy a směs rozmixujeme na hladký krém. Krém dáme do mísy s křenem a jablkem a vše pořádně smícháme, případně dochutíme solí.
  • 3
    Pomazánku natřeme na 2 plátky chleba, posypeme je výhonky řeřichy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.