Pikantní pánev z červených cibulí

40 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a rozdělíme na dílky tak, aby držely u sebe.
  • 2
    Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, česnek na plátky, chilli papričky, pokrájené najemno.
  • 3
    Zvolna opékáme 5 minut, přilijeme víno a necháme ho svařit na polovinu. Přilijeme vývar, dle chuti můžeme přisolit a vaříme pod pokličkou doměkka.
  • 4
    Podáváme ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.