Pikantní rybí opečky

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
25 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé bez kostí omyjeme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Do misky dáme hladkou mouku, rozdrcené kukuřičné lupínky, čerstvě nahrubo pomletý pepř 4 barev, sladkou a pálivou papriku, kmín a sůl podle chuti. Směs dobře promícháme a obalíme v ní kousky ryby.
  • 2
    V pánvi rozpálíme větší množství oleje s máslem, na něm ze všech stran postupně osmažíme kousky filé dozlatova, dokřupava.
  • 3
    Podáváme je teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.