Pikantní rybí polévka
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 24kusůKrevety tygří - loupané
- 600mililitrůVývar rybí
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 4lžícePetržel - nať
- 400gramůTreska aljašská
- 400gramůRajčata
- 200gramůPaprika sterilovaná
- 1lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krevety zbavte krunýře, ocas nechte. Krunýře přidejte k rybímu vývaru a vařte 10 minut, poté vyjměte a dejte stranou.
- 2V hrnci osmažte na rozehřátém oleji cibuli, papriku a chilli. Přilijte víno a vařte 3 minuty, přidejte rybí vývar, rozkrájená rajčata a sůl.
- 3Zvolna vařte 20 minut.
- 4Přidejte krevety a ryby, zamíchejte a vařte 6 minut.
- 5Nasypte petržel, dochuťte a podávejte.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.