Pikantní rybí polévka

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety zbavte krunýře, ocas nechte. Krunýře přidejte k rybímu vývaru a vařte 10 minut, poté vyjměte a dejte stranou.
  • 2
    V hrnci osmažte na rozehřátém oleji cibuli, papriku a chilli. Přilijte víno a vařte 3 minuty, přidejte rybí vývar, rozkrájená rajčata a sůl.
  • 3
    Zvolna vařte 20 minut.
  • 4
    Přidejte krevety a ryby, zamíchejte a vařte 6 minut.
  • 5
    Nasypte petržel, dochuťte a podávejte.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.