Pikantní salát z vepřového masa

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžíceOlej stolní
    • 2kusyRajčata
    • 1kusSůl
    • 1kusChilli koření mleté
    • 1kusCitronová šťáva
    • 2kusyChilli paprička
    • 1kusPaprikové lusky čerstvé
    • 4lžíceKečup
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 400gramůVepřová krkovička pečená
    • 0,5lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
588 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Upečené maso a eidamský sýr nakrájíme na silnější nudle, přidáme očištěnou a nakrájenou pálivou papriku bez jadérek, oloupaná rajčata nakrájená na osminky, nakrájenou kapii a zamícháme. Z kečupu, oleje, cukru, citrónové šťávy, ze soli a z chilli koření připravíme nálev a zamícháme jej do salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.